maanantai 21. maaliskuuta 2011

✿ HuOMeNTa-pÄiVÄä kAiKiLLe TaSaPUoLIseSti ✿

 Tervehdys kuin tuulahdus täältä Vila-tädin keittiöstä 
♡ 

Aurinko ei tänään suostunutkaan paistamaan, mitä lie ujostelee pilviverhon takana. Mutta kevään tuntee silti täällä sisälläkin. Valon väri muttuu päivä päivältä. Tuulet tuovat ovenraosta ilmaa, joka tuokuu selvästi lupaukselta. Sisälle tuodut koivunoksat ovat ottaneet varaslähdön ja ulkoa kuuluva sirkutus voimistuu päivä päivältä!


" Pikkulintu riemuissaan lauleleepi onneaan,
ei hän jouda kaipaamaan, eikä suremaan.
Ei hän, ei hän jouda suremaan !

Herättyään oksalla, alkaa kohta laulella,
surut kulkee kulkuaan, laula sinä vaan.
Laula, laula, laula sinä vaan !"

Mitä nuoret edellä, sitä vanhat perässä, vai mites se nyt menikään ? Olen aikani lueskellut tuttujen ja tuntemattomien ( enimmäkseen nuorten naisten ) ihania, kauniita, idearikkaita ja voimauttavia blogeja.
♡ Kiitos niistä ♡

Niin....... ja nyt tuli vanhallekin voimakas halu ryhtyä leikkiin mukaan. Voi kun kivaa ja jännäääää :) Tosin tämä tietokoneppa ei ole ihan helposti hallittavissa, kun en ole koskaan sen käytttöön mitään oppia saanut :) 
Mutta ETEENPÄIN SANO MUMMO LUMESSA ! Sisulla ja pilke silmäkulmassa, yrityksen ja erehdyksen kautta. Ja onhan sitä aikaa nykyään paljon  enemmän, kun joskus kauan sitten, kun lapset oli pieniä ja touhua ja tohinaa riitti aamusta iltaan ♥ Onneksi täällä touhuaa ja tohisee vielä kaksi koristekoiraa ja aikuinen "patjan pohjimmainenkin" menee ja tulee, kun majailee vielä täällä :)

P.s. muistathan ruokkia yksinäistä fisuani....


                                                                    





1 kommentti:

Liinu kirjoitti...

Hih, arvasin että innostut :)

Lähetä kommentti